- Sen lugar a dúbidas o brownie é un dos postres de sobremesa máis populares dos últimos tempos.
- O seu intenso sabor a chocolate e a súa versatilidade fan as delicias de todo aquel ou aquela que se anima a probalo.
- O habitual é que dentro desta especie de bizcoito semifeito atopemos trociños de noces que lle aportan máis sabor e un agradable contraste de texturas pero hoxe en día cada cal lle engade o froito seco ou ingrediente que máis lle atrae o que abre o abanico de opcións coas que poder disfrutar deste apetitoso bocado.
- En canto á presentación as natillas líquidas como base ou as quenelle de xeado sobre a ración do doce están á orde do día.
- 4 ovos
- 200 gramos de cobertura negra
- 250 gramos de azucre
- 175 gramos de fariña
- 75 gramos de mantequilla
- 75 gramos de noces
![]() |
Brownie sobre natillas con quenelle de xeado |
- Esponxar ovos cunha barilla ou coa kitchen.
- Fundir mantequilla e cobertura negra a baño maría.
- Mezclar ambas partes e engadir a fariña e as noces picadas.
- Hornear a 180º durante aproximadamente 15 minutos con coidado posto que debe quedar semifeito no interior.
No hay comentarios:
Publicar un comentario