lunes, 30 de enero de 2017

Brownie

  • Sen lugar a dúbidas o brownie é un dos postres de sobremesa máis populares dos últimos tempos.
  • O seu intenso sabor a chocolate e a súa versatilidade fan as delicias de todo aquel ou aquela que se anima a probalo.
  • O habitual é que dentro desta especie de bizcoito semifeito atopemos trociños de noces que lle aportan máis sabor e un agradable contraste de texturas pero hoxe en día cada cal lle engade o froito seco ou ingrediente que máis lle atrae o que abre o abanico de opcións coas que poder disfrutar deste apetitoso bocado.
  • En canto á presentación as natillas líquidas como base ou as quenelle de xeado sobre a ración do doce están á orde do día.
INGREDIENTES:
  • 4 ovos
  • 200 gramos de cobertura negra
  • 250 gramos de azucre
  • 175 gramos de fariña
  • 75 gramos de mantequilla
  • 75 gramos de noces
ELABORACIÓN:
Brownie sobre natillas con quenelle de xeado
  1. Esponxar ovos cunha barilla ou coa kitchen.
  2. Fundir mantequilla e cobertura negra a baño maría.
  3. Mezclar ambas partes e engadir a fariña e as noces picadas.
  4. Hornear a 180º durante aproximadamente 15 minutos con coidado posto que debe quedar semifeito no interior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario