lunes, 30 de enero de 2017

TORTA DE MAZÁ

As tortas de mazá son un clásico que nunca falla: 

  • Gustanlle a todo o mundo.
  • Son doádas de facer.
  • Serven como aproveitamento do excedente de mazá.
  • Son das máis saudábels.

Pois ben, a qué esperamos? Imos explicar unha forma facilísima de obter un bo postre.

INGREDIENTES:
  • Masa follada (pódese atopar feira no súper)
  • Mazá raiada
  • Noces picadas
  • Canela en pó
  • Azucre moreno
ELABORACIÓN:
Torta coa mazá en rodajas
  1. Estirar a plancha de masa follada finamente sobre un molde engraxado e facer pequenos buracos coa axuda dun tenedor para que ésta non suba ao cocer.
  2. Rechear a masa coa mazá raiada, as noces picadas, a canela e o azucre todo ben mezclado.
  3. Hornear a 200ºC ata que o a masa follada estea completamente cruxiente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario