INGREDIENTES:
- 2 ovos
- 50 mililitros de licor de Anís
- 100 gramos de Azúcre glace
- 500 gramos de Fariña floxa
- 5 gramos de sal
- 100 gramos de mantequilla
- Raiadura de limón e laranxa
- Auga (a que admita a fariña)
- 20 gramos de Azúcre glace para espolvorear
- 500 mililitros de Aceite de xirasol (para fritir a masa)
- Cremamos a mantequilla coa metade do azúcre e batimos os ovos coa outra metade.
- Incorporamos pouco a pouco os ingredientes previos, o sal e as raiaduras á fariña e imos amasando.
- Agregamos auga pouco a pouco ata que se integre totalmete e resulte unha masa.
- Podemos engadir un chorro de aceite.
- Deixamos repousar a masa 1/4 de hora, estiramos, cortamos e fritimos en abundante aceite quente.
- Por último espolvoreamos con azúcre glace.
No hay comentarios:
Publicar un comentario